maanantai 7. marraskuuta 2011

Terveisiä Safarilta!

Heippa, Suomi!

Ollaan kotiuduttu safarilta (kuten kuvista näkyy). Oli tosi mieletön reissu! Kaikki muut maholliset elukat nähtiin paitsi sarvikuonoa. Seeprat, bumbat, helmikanalinnut, kirahvit, gnun näköset elukat (englanniksi jotain niinku "wilderbeast", ne mitkä juoksee leijonakuninkaassa, niin että Mufasa kuolee) ja norsut oli meidän porukan suosikit. Virtahevot oli kans aika hienoja. Ne meitä vähän vain pääsi pureskelemaan (äiti, ei oikeasti, tämä on vitsiä), multa lähti vasen käsi, Maijalta jalka ja muilta työiltä nenät. Mitäs pienistä. Hyvin me pärjätään näinki. Ei draaman tekemiseen raajoja (eikä rajoja) tarvita!
Olemme saaneet kotiimmekin Afrikan eläimiä lemmikeiksi. Aiemmin siellä asustivat vain Ruupert ja Eevert. Nyt olemme löytäneet myös Hippa-tädin, Taikurin ja Natalian. Valitettavasti vain Maimi luuli Eevertiä kuolleeksi ja siivosi hänet pois. Ruupertiakin luulimme kuolleeksi, mutta safarilomamme aikana hän oli liikkunut noin puoli metriä. Hän siis elää! Terveisiä vaan kaikille TIOkympeille!
Huomenna vankilaan. Varastettiin banaani. Ehkä voitais samalla tehdä jonkunnäköstä naiseuteen liittyvää draamaa, kerta sinne mennään... Työt jatkukoon! Lomat on lomailtu (on meillä silti Mombasa ja Kakamega vielä edessä)!

Terhveisiä!
Kenian tyttäret!

psst. Postia tulossa! Suomeen, Jenkkeihin ja Viroon. Tyhjennettiin Post Of Icen postimerkkivarastot. Kieli oli vähän turtana sen jälkeen.

5 kommenttia:

  1. Ihan MIELETTÖMÄN hienoja kuvia !!! Voi vain kuvitella miten huikea retki teillä on ollu... *kateellinen*

    Milloinkas teillä olikaan kotia paluu?? Ei sillä että kiire ois, ei täällä ole luntakaan. Pakkasta joo, öisin, mutta siinäpä tämä pimeä marraskuu sitten onkin.

    Haleja!
    - Jonna -

    VastaaPoista
  2. Laskeudutaan Suomeen 19.12. Kiitos kommentista. Niitä lissää! Laitamma kuvia! Heippa.

    VastaaPoista
  3. ihana toi valkonen kisu:) KIITOS KORTISTA <3 Mikaela söi sen,sil on niin ikävä siuta Kaisuli!

    VastaaPoista
  4. Vautsi vau! Oli varmaan uskomatonta tuolla safarilla? Kateeks käy. Kiitos Maija kirjeestä, tuli tänään perille, samoin kortti Topille. Ukko voi hyvin. Terveisiä kaikille!
    Kaitsu

    VastaaPoista
  5. Hei ihanaiset siellä Afrikan lämmössä!

    Näyttää aivan tajuttoman hienolta, nauttikaa olostanne siellä koko sydämestänne !

    Rakkaita terveisiä minun pienelle, suurelle Maimille !! Ja kaikilta muilta myös paljon !

    VastaaPoista